Nieuws

 

join
30 november 2023

Een jong bedrijf met een frisse blik

In de bruisende wereld van carrièreontwikkeling en gemeentelijke advisering maakt een nieuwkomer zijn entree: 12join. Met een frisse kijk op werkrelaties en een toewijding aan persoonlijke groei, staat dit jonge bedrijf klaar om zichzelf voor te stellen op Dé Noordelijke Banenbeurs.

Persoonlijke aandacht

Bij 12join is 'persoonlijk zijn' niet slechts een gezegde; het is een fundamenteel principe dat hoog in het vaandel staat. Vanuit die gedachte zet het bedrijf zich ook in voor duurzame inzetbaarheid van haar werknemers. Dit wordt gerealiseerd door aandacht te besteden aan de competenties, waarden en vitaliteit van haar werknemers. Het bedrijf gelooft in regelmatige contactmomenten met medewerkers - minstens wekelijks. Dit gaat verder dan een formaliteit; het is een cruciaal aspect van het begrijpen hoe medewerkers zich voelen en wat er speelt op hun werkplek. 

12join doet meer dan adviseren

Door dit nauwe contact kan 12join niet alleen adviseren maar ook daadwerkelijk helpen, waardoor een ondersteunende werkomgeving ontstaat.

De interactie met opdrachtgevers is eveneens doordrenkt van deze persoonlijke aanpak. Vanaf het begin luistert 12join aandachtig en graaft diep bij gemeentes om de gewenste ondersteuning helder te krijgen. Deze betrokkenheid stopt niet na de aanvang van de samenwerking; 12join blijft in gesprek met de gemeente, waardoor ze op de hoogte blijven van ontwikkelingen en aanvullende ondersteuning kunnen bieden waar nodig.

Ontwikkelingsprogramma

Een ander kenmerkend aspect van 12join is hun nadruk op ontwikkeling, maatwerk en vertrouwen. Het bedrijf investeert in een eigen ontwikkelprogramma om junioren te laten uitgroeien tot zelfstandig opererende adviseurs voor gemeenten. Hierbij geloven ze sterk in het belang van vertrouwen als fundament voor ontwikkeling. Voor het leveren van maatwerk krijgen haar medewerkers de ruimte om hun individuele interesses te combineren met het werk, hierbij ondersteunt 12join hen waar nodig. Het is een balans tussen loslaten en ondersteunen, waarbij medewerkers de kans krijgen om te leren en te groeien.

Jonge enthousiaste medewerkers

Wat 12join nog opmerkelijker maakt, is hun jeugdige dynamiek. Als recent gestart bureau hebben ze voornamelijk jonge en enthousiaste medewerkers aan boord. Dit bewuste streven naar jong talent is gericht op het opleiden van de nieuwe generatie voor de uitdagingen die gemeenten te wachten staan. In de samenwerking met ervaren collega’s en sparringpartners is dat een ideale combinatie voor succesvolle ontwikkelingen. Deze jeugdige dynamiek zorgt niet alleen voor professionaliteit maar ook voor een gezellige en ontspannen sfeer. Terwijl ze druk aan het werk zijn, kan deze sfeer af en toe worden onderbroken door een grappig filmpje op YouTube of een sterk verhaal.

Bezoek 12join op Dé Noordelijke Banenbeurs

Benieuwd naar hoe 12join het gemeentelijk werkveld verfrist? Bezoek hun stand op De Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart 2024 in de MartiniPlaza te Groningen en ontdek de energie, het engagement en de toewijding waarmee zij een nieuwe generatie gemeentelijke adviseurs vormgeven. 12join: waar werk niet alleen een baan is, maar een reis van persoonlijke groei en succes.
 

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's