Nieuws

 

foto timing
28 november 2023

Op de Noordelijke Banenbeurs staat dit jaar een bedrijf dat misschien niet altijd opvalt, maar zeker overal aanwezig is - Timing, de meest gewaardeerde flexregisseur van Nederland. Met meer dan 25 jaar ervaring in uitvoerend werk heeft Timing zich ontwikkeld tot een krachtige speler op het gebied van flexibele arbeid. Ze geloven in écht werk, werk dat ertoe doet, en willen dit toegankelijk maken voor iedereen.

Het hart van Timing klopt voor meer dan alleen de economie; het gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en het zijn van waarde voor je omgeving. Met een indrukwekkend team van ruim 25.000 flex- en payrollkrachten, variërend van productiemedewerkers tot schoonmakers, speelt Timing een cruciale rol bij het draaiende houden van onze economie. Ze geven uitvoerend werk de kleur en waardering die het verdient, want zonder dit werk zou Nederland letterlijk stil staan.

Wat Timing onderscheidt, is de toewijding om de meest gewaardeerde flexregisseur van Nederland te zijn. Dit gaat verder dan alleen het matchen van werkzoekenden met vacatures. Het draait om het leveren van toegevoegde waarde op het gebied van werk, elke dag opnieuw. Deze missie slaagt alleen dankzij de echte aandacht die Timing besteedt aan hun flex- en payrollkrachten, klanten en eigen medewerkers.

Timing is niet alleen trots op hun Nederlandse wortels, maar maakt ook deel uit van het Franse familiebedrijf PROMAN. Met meer dan 900 gemotiveerde medewerkers streven ze elk jaar naar groei en behoren ze tot de top 3 grootste uitzendorganisaties in Nederland.

Wat maakt Timing de ideale partner voor werkzoekenden en werkgevers? Het antwoord ligt in hun toewijding aan betekenisvol werk, persoonlijke ontwikkeling en echte aandacht. Als je op zoek bent naar meer dan alleen een baan, maar naar een betekenisvolle carrière, breng dan zeker een bezoek aan de stand van Timing op de Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart 2024 in MartiniPlaza Groningen. Ontdek hoe zij jou kunnen helpen bij het vinden van werk dat niet alleen je portemonnee vult, maar ook je leven verrijkt. Timing staat klaar om jouw volgende carrièrestap kleur te geven en de waardering te bieden die jij verdient. Wees erbij en maak werk van betekenis!
 

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's